Etend de wereld over. En daar dan ook nog je boterham mee verdienen. Alsof je die boterham nog nodig hebt… Deze YouTubers doen dat. #lifegoals Ik volg trouwens vooral de YouTubers die vaak over Aziatisch eten vloggen. Maar dat zien je hieronder al snel genoeg.

The Food Ranger (Travor James)

Deze Canadees begon in 2013 met zijn YouTube kanaal The Food Ranger en heeft inmiddels meer dan 3 miljoen subcribers. Hij begon met video’s over het eten in China, waar hij was voor een viermaandse reis van Shanghai naar Beijing. Daarna volgde veel video’s uit andere voornamelijk Aziatische landen zoals India, Singapore, Indonesië en Thailand. Inmiddels woont hij met de Chinese Ting Tingin Chengdu, China.

 

Mijn favoriete video’s van The Food Ranger zijn eigenlijk alle video’s over noedels. Volg je The Food Ranger dan weet je dat er honderden soorten noedels zijn en dat noedels het lekkerst zijn als je ze ongegeneerd opslurpt.

 

Migrationology (Mark Wiens)

Lorem ipsum dolor sit amet, sit ut amet possim animal, choro utamur graecis usu eu. Usu at eirmod disputando, mollis integre periculis his te. Pro at magna nulla dissentiet. Eu eum aliquam deserunt adversarium.

Mijn favoriete video van Migrationology? Die van Padang op het Indonesische eiland Sumatra. Waarom? Omdat Nasi Padang mijn favoriete eten in Indonesië is, vooral ayam bakar met sambal ijo, jengkol en sayur nangka.

 

Miss Mina (Mina Oh)

De eerste keer dat ik over KFC – en dan heb ik het over Korean Fried Chicken – hoorde was op het YouTube kanaal van Miss Mina. Deze Amerikaanse met Koreaanse roots heeft niet alleen maar video’s over eten op haar kanaal staan, ook veel over Koreaanse en andere Aziatische culturen, maar wel veel. 

 

 

CupofTJ (TJ Lee)

TJ maakt veel video’s over streetfood en lokale specialiteiten, meestal budgetvriendelijk en vooral in Azië. Ook is ze groot fan van de lokale supermarkt, zoals je in onderstaande video zit. De kant-en-klaarmaaltijden uit de supermarkt is in veel Aziatische landen heel goed te doen.

 

 

Wie zijn jouw favoriete Food Tubers? Deel ze hieronder.