RAKUS MAGAZINE
“Geweldig magazine! Mooie artikelen, columns, verhalen, interviews, recensies, tips en recepten. Een must read voor iedereen die de Indische, Indonesische, Molukse en Peranakan keuken een warm hart toedraagt! Het water loopt je in de mond en je ruikt de geuren van de Gordel van Smaragd bij het lezen!”
RAKUS Magazine is een culinair magazine over Indisch, Indonesisch, Moluks en Peranakan eten in Nederland. 144 pagina’s, vol met diverse (familie)recepten, interviews en achtergrondverhalen.

Over RAKUS Magazine
RAKUS Magazine is een culinair magazine over Indisch, Indonesisch, Moluks en Peranakan eten in Nederland. 144 pagina’s, vol met diverse (familie)recepten, interviews en achtergrondverhalen.
Eten is zoveel meer dan alleen de broodnodige voedingsstoffen. Zoveel meer dan een wel of niet lekker gerecht. Het is gezelligheid, liefde en geluk, maar ook verdriet, heimwee en hoop. En allerlei andere positieve en negatieve gevoelens die je aan eten kunt geven.
Verzending
Doe je je bestelling uiterlijk voor 23.59 uur, dan gaat hij de volgende werkdag mee met de post. In verband met de naderende feestdagen kan ik iets langer duren dan normaal voordat je RAKUS Magazine in huis hebt.
Mocht je 7 dagen na je bestelling nog niets hebben ontvangen, trek dan even aan de bel.
Al meer dan 1000 exemplaren verkocht!

Verkooppunt worden?
Dat kan! Alleen maar leuk. Voor verkooppunten zijn speciale inkoopvoordelen en -voorwaarden. Kijk op de pagina verkooppunten.
Social media
Als je het juist wel leuk vindt om tussendoor ook de wissewasjes te lezen, volg mij dan vooral ook op Instagram https://www.instagram.com/eating_habits_nl/ of
https://www.instagram.com/rakusmagazine/ of Facebook https://www.facebook.com/EatingHabitsNL/.









Ik ben giga nieuwsgierig hoe RAKUS Magazine qua inhoud zal zijn. Houd van indisch eten, houd van de geur, houd van het land! Als 4 jarige maakte ik al kennis met de allerlekkerste “rijstsoep’ en “Adoe ik ga lekkere loempiaatjes maken voor ons allemaal” van “tante Joke” die ineens met haar gezin vanuit het verre Indonesië naast ons kwam wonen in ons Limburgse dorp. Toen is mijn liefde al voor deze keuken en een lange familievriendschap ontstaan!
Nog meer reviews



