Chef Ferlyan Palimbong van Podomoro Spakenburg is inmiddels een bekende tijdens de NK Lekkerste Burger. Al meerdere keren won hij de eerste plaats met zijn burgers (waaronder de Javaanse Podomoro Burger in 2018 en de Bali Burger in 2023). Ook bij de NK Lekkerste Burger 2025 tijdens de vakbeurs Horecava viel hij in de prijzen en ging opnieuw met goud naar huis.

Podomoro in Spakenburg
In 2017 startte Ferlyan Palimbong, samen met zijn ouders en zijn vrouw, Podomoro Indonesisch Eethuis en Catering in de haven van het vissersdorp Spakenburg. Dat hij al meerdere keren met de prijs van beste burger naar huis ging, heeft de populariteit van het restaurant geen windeieren gelegd.
LamsBurgerGini
Dit jaar deed chef Ferlyan opnieuw mee met een burger genaamd LamsBurgerGini. Een combinatie tussen de Indonesische en Franse keuken. De burger is opgebouwd uit een brioche broodje, een burger van lamsvlees, daarop gulai kambing (gestoofd gekruid lamsvlees) met daarbij gekaramiliseerde uien met honing, roomkaas en atjar. Het broodje werd afgetopt met dryed yellow eggcurd.
“Erg origineel, smaakvol en handzaam. De gestoofde lam onder de burger gaf het geheel een volle smaak en de brie maakte het nog eens supersmeuïg,”oordeelde de jury.
Het is inmiddels de 4e keer dat Ferlyan Palimbong goud wint op de NK Lekkerste Burger.

