De weergoden waren ons vandaag gunstig gezind (het regende keihard), mooi moment voor een Instalive. Ik interviewde chocoladefotograaf en -kenner Linse van Dijk over (craft)chocolade. 

cacaovruchten aan de boom - hoe wordt chocolade gemaakt - Eating Habits

We hadden het zo leuk bedacht allemaal. Om naast Instagram ook gelijk via Zoom een video te maken zodat we die makkelijk via Facebook en LinkedIn konden delen, maar het galmde helemaal de tent uit… Op Zoom dan, niet op Instagram gelukkig. Dus we moeten het toch maar met de Instagram link doen.

Wat kan Linse van Dijk veel over chocolade vertellen zeg! Zo mooi om iemand zo gepassioneerd te zien vertellen. Ze schreef er trouwens ook een blog over, die vind je hier.

Wil je nog meer horen maar dan mét een stuk chocolade voor je neus? Schrijf je dan in voor de Online Chocoladeproeverij. Let op: dat kan uiterlijk t/m zondag 21 juni aanstaande. Anders hebben we niet genoeg de tijd om het chocoladeverrassingspakket te versturen.

En het is trouwens niet 1 stuk chocolade die je voor je neus krijgt. Het zijn 5 repen. Allemaal van Nederlandse craftchocolademakers. En waarom dat zo bijzonder is, dat hoor je oa in onze instalive (zie hieronder).