Ga mee met deze exclusieve Indofoodtour! Samen met andere avontuurlijke foodies en indofoodlovers ga je mee met Nathalie Komar (@komareats) en/of Helena Smit (@eating_habits_nl) en bezoek je de leukste en vooral lekkerste indofoodplekken van Den Haag.

Op deze pagina vind je alle Indofoodtours die door Komar Eats x Eating Habits worden georganiseerd. Klik op de afbeelding met jouw datum naar keuze voor meer informatie.

indofoodtour Nederland - Eating Habits
ad.nl
ElleEten
logo Samballerie

Foto’s indofoodtour

indofoodtour 29 augustus 2020 toko semarang

Foto: Max Giesberts

D'javas - Indisch Indonesisch eten Den Haag - Eating Habits

Foto: Marjolein de Bruin

indofoodtour 29 augustus 2020 vegetarische toko

Foto: Helena Smit

indofoodtour 29 augustus 2020 d'javas 2

Foto: Marjolein de Bruijn

indofoodtour 29 augustus 2020 d'javas

Foto: Betty van Enst

Kopi Kopi - Indisch Indonesisch eten Den Haag - Eating Habits

Foto: Helena Smit

De Javaan - Indisch Indonesisch eten Den Haag - Eating Habits

Foto: Helena Smit

indofoodtour 12sep20

Foto: Julian Pattinama

Trio Eethuis - Pempek Selam - Indisch Indonesisch eten Den Haag - Eating Habits

Foto: Nathalie Komar

 

Wat eerdere deelnemers zeiden over de Indofoodtour:

“Wat een gezellige toer was dit. Enthousiaste begeleiding en de hapjes en gerechten waren lekker. Leuke groep met ieder zijn/haar verhaal over Indisch eten met de daarbij horende herinneringen aan vroeger.

Terima kasih dan sampai jumpa”

Martin de Wit

” Ik vond het hartstikke leuk. Ook om andere Indo’s weer te ontmoeten en hun achtergrond verhalen te horen en wat hun interesseerde om deel te nemen. Ik hoop binnenkort weer aan te kunnen sluiten in leuk gezelschap. x”

“Gister (29-8-2020) met de 1e indofoodtour weggeweest in Den Haag. De 2 dames hadden het goed voorbereid en ben verrast met nieuwe eetgelegenheden en gerechten. Het was een gezellige groep van in totaal 8 personen uit heel Nederland. Ik zeg meld je aan en geniet van een mooie tour!”
“De Indo Food Tour is ontzettend leuk georganiseerd. Met de fiets verken je de stad Den Haag en bezoek je elke eetplek. Het eten is goed geselecteerd en uiteraard heerlijk. Leuk wat meer te horen over de gerechten en de eetplek zelf. De organisatoren zijn enthousiast en vertellen leuk over elke plek. Ze zorgen ook voor een relaxte sfeer in de groep, zodat het makkelijk is te interacteren met anderen. Ik kan de tour zeker aanbevelen indien je van eten en gezelligheid houdt.”