Helaas gooide de lockdown ook roet in het eten van de Indofoodtour, maar inmiddels is deze weer terug in Den Haag! Woohoo! De eerstvolgende datum is zaterdag 7 augustus 2021. 

indofoodtour 12sep20

Tot hun grote verbazing ontdekten indofood liefhebbers Nathalie Komar en Helena Smit een jaar geleden dat er tussen al het aanbod aan foodtours nog geen een werd gegeven met indofood in de hoofdrol. Terwijl zij om de haverklap de vraag krijgen: ‘Waar kun je nu echt lekker Indisch/Indonesisch eten?’ Daarom organiseren zij zelf maar zo’n foodtour. In Den Haag, de indofood hoofdstad van Nederland. En zo werd de allereerste Indofoodtour van Nederland een feit.

In 2020 werden er een aantal Indofoodtours gegeven, totdat de horeca dichtging in verband met de lockdown. Maar de Indofoodtour is terug. De eerstvolgende is op zaterdag 7 augustus 2021.

 

Wat is de Indofoodtour?

Tijdens de foodtour worden er 4 plekken bezocht waar de deelnemers diverse zoete en hartige hapjes en gerechten uit de (Chinees-)Indische/Indonesische keuken gaan proeven. Naast het proeven zelf krijgen de deelnemers meer achtergrondinformatie over indofood en de Indische/Indonesische cultuur en geschiedenis. Ook de mensen achter de deelnemende eetgelegenheden zullen zich voorstellen.

Verbinding en gezelligheid staan centraal tijdens deze tour en laat eten (indofood!) daar het perfecte middel voor zijn. 

Ben je (nog) niet thuis in de Indische/Indonesische keuken, maar wel een avontuurlijk eter, dan is deze Indofoodtour zeker iets voor jou. Maar ook als je wel thuis bent in Indisch en Indonesisch eten en gewoon met gelijkgestemden nieuwe gerechten en adresjes wilt uitproberen, ben je ook van harte welkom. 

We eten trouwens wat de pot schaft, waardoor er geen rekening gehouden kan worden met allergieën, intoleranties en specifieke eetwensen. Mocht je voordat je je aanmeldt willen checken of je wel of niet meekunt, stuur dan een bericht via de site (zie link hieronder).

 

Praktische informatie

Datum: zaterdag 7 augustus 2021

Tijd: 15.00-20.30 uur (je mag altijd blijven ‘plakken’ als je dat gezellig vindt)

Waar: Den Haag (precieze startlocatie volgt na aanmelding)

Kosten: €75,- euro inclusief btw

Meer info en aanmelden via: https://indofood.eatinghabits.nl/indofoodtours/