INDOFOODTOURS PLUS

Een dag met mooie ontmoetingen, bijzondere plekken, heerlijk eten en cultuur snuiven. Heel erg bedankt voor deze bijzondere tour.

(Florence)

Wil je naast Indofood ook wat meer weten over Indo-geschiedenis of -architectuur? Hieronder zie je welke Indofoodtour(s) PLUS er wordt/worden georganiseerd.

Indofoodtour plus

Over de Indofoodtour PLUS

Grote-kerk-den-haag

Indo Food & Architecture Tour Den Haag | zaterdag 8 oktober 2022 12.00-18.00 uur

Ga mee met deze exclusieve Indofoodtour PLUS! Naast dat we samen met andere avontuurlijke foodies en Indofoodlovers leuke en lekkere Indofood(plekken) gaan ontdekken, leer je ook meer over de architectuur gerelateerd aan Indisch en Indonesisch Den Haag. Iets minder food(stops), maar nog steeds genoeg. En daarnaast dus interessante informatie over architectuur van Indisch Den Haag. De tour wordt begeleid door stadsplanner Rizky Kalebos en voedingskundige Helena Smit.

Rizky-Kalebos

Rizky Kalebos heeft een achtergrond in stadsplanning, een Indonesische achtergrond en een grote interesse in architectuur. In Indonesië was hij nieuwsgierig naar de sporen van Nederland in de architectuur. Maar andersom zijn er ook in Nederland sporen van Indonesië te vinden. In deze tour leer je hoe Indonesië, naast architectuur, zowel de stedenbouw en de bevolkingssamenstelling van Den Haag heeft beïnvloed. 

Praktische informatie

Datum: nog geen nieuwe datum bekend
Tijd: 12.00-18.00 uur
Fietsroute: ca. 12 km
Max aantal plaatsen: 15 personen
Reserveren: –

Indisch-monument-den-haag-1

Indo Food & History Tour Den Haag | nog geen nieuwe data bekend

Ga mee met deze exclusieve Indofoodtour PLUS! Naast dat we samen met andere avontuurlijke foodies en Indofoodlovers leuke en lekkere Indofood(plekken) gaan ontdekken, leer je ook meer over de historie van Indisch en Indonesisch Den Haag. Iets minder food(stops), maar nog steeds genoeg. En daarnaast dus interessante informatie over historie van Indisch/Indonesisch Den Haag. De tour wordt begeleid door historicus Yulia Pattopang en voedingskundige Helena Smit. 

yulia-Irma-Pattopang

Yulia Irma Pattopang is geboren en getogen in Indonesië. Ze is historicus en foodie. In het dagelijks leven is zij programmamaker voor het Indisch Herinneringscentrum. Af en toe neemt ze ook wat freelance opdrachten aan als schrijver. Haar interesse ligt in de post-koloniale geschiedenis van Nederland en alle gevolgen van het kolonialisme die nog voelbaar en te zien zijn in Nederland. Al woont ze bijna vijftien jaar in Nederland, ze blijft trouw aan de tradities die haar moeder haar heeft geleerd: “Je eet nog niet als je nog geen rijst eet, dat is snacken!”

Praktische informatie

Datum: nog geen nieuwe data bekend
Tijd: 12.00-18.00 uur
Fietsroute: ca. 12 km
Max aantal plaatsen: 15 personen
Reserveren: –

Indo Food & Architecture Tour (fietsend)

8 oktober 2022

€85,-

Indofoodtour regulier (lopend)

11 februari 2023

€85,-

Indofoodtour regulier (lopend)

25 februari 2023

€85,-

Indofoodtour regulier
(fietsend)

11 maart 2023

€85,-

De Indofoodtour PLUS is niet als privétour te boeken. Dit kan alleen voor de reguliere Indofoodtours.

Indo Food & History Tour - Moesson
Indo Food & History Tour - Yulia Pattopang
Yulia Pattopang en Helena Smit